Рапърът A$AP Rocky е изневерил на бременната Риана

...
Западните медии съобщиха за раздялата на бременната Риана и нейния
Коментари Харесай

Западните медии съобщиха за раздялата на бременната Риана и нейния приятел, рапъра A$AP Rocky (с истинско име Раким Майерс). Според запознати музикантът е изневерил на Риана с дизайнерката Амина Муади. Певицата е нейна фенка и често се появява с обувките на тази марка.

Раздялата беше обявена в Twitter от влиятелния човек в света на модата Луис Пизано: „Риана го напусна, след като го хвана да изневерява с дизайнерката на обувки Амина Муади”.

Двойката не коментира слуховете за раздялата. По-рано в мрежата се появиха слухове за друго предателство на рапъра - с рапърката Megan Thee Stallion (с истинско име Меган Джовон Рут Пит), с която Риана също е приятелка. Косвено потвърждение за това беше фактът, че Риана прекъсна контактите Меган и премахна част от снимката с нея от страницата на марката си за бельо Savage x Fenty, макар Меган да е посланичка на марката от 2020 г. Както предполагаха медиите, певицата подозираше A$AP Роки, че има връзка с нея.

Деветмесечната бременност на Риана стана известна през януари тази година: певицата обяви събитието, като публикува ярка фотосесия в социалните мрежи, демонстрирайки корема си на всяка снимка.

Романът на Риана и A$AP Роки беше споменат за първи път в медиите през 2020 г. Двойката не потвърждаваше връзката си дълго време, за пръв рапърът проговори за чувствата си към певицата през 2021 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР