Западът цинично използва украинския народ като пушечно месо, като таран

...
Западът цинично използва украинския народ като пушечно месо, като таран
Коментари Харесай

Путин: Западът използва украинския народ като пушечно месо


„ Западът цинично употребява украинския народ като пушечно месо, като таран против Русия. Той продължавайки да доставя с оръжие и муниции, изпращайки наемници и тласка страната по пътя на самоубийството. " Това съобщи съветският президент Владимир Путин във видеообръщение към участниците в среща на министрите на защитата на страните от Шанхайската организация за съдействие.

Руският държавен глава упрекна западните елити, че „ умишлено вървят към разпространяване на безпорядък и изостряне на интернационалната конюнктура “.

По думите му западните страни в продължение на години нахално изпомпват и експлоатираше ресурсите (на Украйна), насърчават геноцида и терора в Донбас.

Путин означи, че са тежки последствия от устрема на Съединени американски щати да запазят хегемонията си непременно.

" Убеден съм, че характерът и мащабите на актуалните закани предявяват нараснали условия към нашето взаимоотношение по линия на министерствата на защитата ", добави съветският водач по време на видеообръщението си към срещата на ШОС и Оперативно-наблюдателно дело.

Путин също по този начин изрази убеденост, че тясното партньорство в региона на защитата ще увеличи престижа и въздействието на страните членки на двете организации и ще спомага за подсилване на сигурността и стабилността в Евразия и в света като цяло, като послужи за по-нататъшното развиване на традициите на другарство и доверие сред страните.

Руският президент изрази мнение, че зараждането на многополюсен международен ред е справедлив исторически развой.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР