Западът трябва по-активно да използва канали за диалог с Русия,

...
Западът трябва по-активно да използва канали за диалог с Русия,
Коментари Харесай

Германски политик призова за връщането на Русия в Г-7

Западът би трябвало по-активно да употребява канали за разговор с Русия, като един от тях може да бъде форматът на Г-7 + 1.

За това настоя в изявление за в. " Велт ам зонтаг " ръководителят на Свободната демократическа партия (СвДП) на Германия Кристиан Линднер.

" Препоръчвам да се ускори потреблението на съществуващите канали за договаряния с Москва. Освен това Русия още веднъж би трябвало да се приближи до кръга на страните от Г - 8. Една междинна стъпка може да бъде форматът на G-7 + 1 ", сподели Кристиан Линднер.

Ръководителят на СвДП също по този начин сподели, че е належащо да се мисли за осъществяването на " наложителни " наказания против Русия запълното използване на споразуменията от Минск за деескалация на спора в източната част на Украйна. В същото време, политикът добави, че ограничаващите ограничения " са нужни в този момент ".

През 2014 година Руската федерация се отдръпна от Г-8, когато членове на организацията, представлявана от Съединени американски щати, Англия, Франция, Италия, Германия, Канада и Япония оповестиха протест на уредниците на срещата на върха, " Осем " в Сочи поради събитията в Крим.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР