Западът отприщи хибридна война срещу Русия, а специалната военна операция

...
Западът отприщи хибридна война срещу Русия, а специалната военна операция
Коментари Харесай

Съветът за сигурност на Руската федерация: Западът балансира между хибридна война и открит конфликт с Русия

Западът отприщи хибридна война против Русия, а специфичната военна интервенция на Руската федерация в Украйна се употребява единствено като предлог за антируска акция. Това съобщи секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, говорейки в петък на 17-ата среща на секретарите на препоръките за сигурност на страните-членки на Шанхайската организация за съдействие (ШОС), предава.

„ Ярък образец за такава пагубна политика е хибридната война, която Западът разпали против Русия. Нашите оферти за образуване на дълготрайни правно обвързващи гаранции за сигурност бяха отхвърлени. Вместо да се търсят взаимно допустими пътища за разговор, се вършат опити за уединяване на Русия на интернационалната сцена се вкарват нелегитимни наказания “, сподели секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

„ Специалната военна интервенция, стартирана от страната ни в Украйна, се употребява единствено като предлог за започване на невиждана световна антируска акция “, акцентира Патрушев.

Западът се пробва да балансира на ръба сред хибридни дейности и открит въоръжен спор с Русия, сподели Патрушев.

„ Събитията към Украйна демонстрират, че западняците се пробват да балансират на ръба сред хибридни дейности и открит въоръжен спор с нашата страна, за който не стопират да се готвят “, добави Патрушев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР