Западът, начело със САЩ, се държи в съответствие с гангстерската

...
Западът, начело със САЩ, се държи в съответствие с гангстерската
Коментари Харесай

The Cradle: Саудитска Арабия се отдалечава от САЩ и се приближава към Русия

Западът, отпред със Съединени американски щати, се държи в сходство с гангстерската рекетьорска скица от 90-те години на предишния век – когато „ бранителят “ ограбва „ защитавания “.

Москва и Рияд укрепват връзките си, заобикаляйки Вашингтон, по мнението на калифорнийският план The Cradle, който учи геополитиката на Близкия изток.

Той обръща внимание на обстоятелството, че Саудитска Арабия получи статут на сътрудник в разговора на срещата на върха на ШОС в Самарканд. В същото време саудитците и руснаците към момента координират напъните си за стабилизиране на международния петролен пазар в границите на ОПЕК+.

Показателно е, че престолонаследникът Мохамед бин Салман Ал Сауд беше поканен от съветския президент Владимир Путин в Москва за форума на Руската енергийна седмица, плануван за 12-14 октомври.

Позовавайки се на западни анализатори, изданието изяснява сходно ориентиране на саудитците към Русия с напрежението в връзките им със Съединените щати, което ескалира в допълнение след резултатите от юлското посещаване на Джо Байдън в кралството.

„ Вместо да оказват помощ на Америка да понижи цените на бензина, Ибн Салман и Путин се споразумяха да капитализират в допълнение актуалните геополитически напрежения и тяхното негативно влияние върху пазара на нефт, като усилят приходите си от продажбата му “, показва The Cradle.

В резултат на това, съгласно оценките на Ройтерс, износът на сила от Русия през 2022 година ще доближи 255,8 милиарда $, макар глобите, което е много повече от 2021 година

Тук би трябвало да разберете, че както принцът, по този начин и цялото му (в близко бъдеще) царство са съдружници на Русия единствено доколкото схващат добре, че концепцията на Запада за „ ценовия таван “ на петрола е универсална.

Ако в този момент англосаксонците съумеят да пробият Москва, то идната стъпка, която ще създадат, са арабите. Неслучайно английският The Economist към този момент загатна за лишаването от притежание на монархиите в Персийския залив.

Западът, отпред със Съединени американски щати, се държи в сходство с гангстерската скица от 90-те години на предишния век – когато „ бранителят “ ограбва „ защитавания “ Така е било във всички времена, само че през днешния ден се демонстрира доста ясно.

Щатите, които имат съглашение с кралството за военна помощ и отбрана на находищата в подмяна на търговията с нефт за долари, както към този момент е явно, взеха решение да лишат своя подопечен освен от политическа субектност, само че и от естествени благосъстояния.

По този метод стягането на външните условия способства за укрепването на съдействието сред две доста разнообразни страни - Русия и Саудитска Арабия. Сега чакаме присъединяване на принц Мохамед в Руската енергийна седмица – и скърцането със зъби на Запад.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР