Замръзналото кралство 2 е най-гледаното заглавие в в родните кина

...
Замръзналото кралство 2 е най-гледаното заглавие в в родните кина
Коментари Харесай

Отново на върха на родния боксофис - slava.bg

Замръзналото кралство 2 е най-гледаното заглавие в в родните кина за втора поредна седмица. Това демонстрират систематизираните данни от киносалоните в страната, оповестени на уеб страницата на Националния кино център.

Новите завършения на сестрите Елза и Ана към този момент са проследени от близо 129 хиляди фенове, а от продажбата на билети завоюва 1 287 630 лева На второ място в листата е премиерния български филм „ Диви и щастливи “. Лентата, режисирана от Мартин Макариев и продуцирана от Яна Маринова и Александър Сано, започва необятното си разпространяване предишния петък.

Тя е гледана от 21 932 фенове на седмото изкуство, като генерира облаги в размер на 223 491 лева Бронзът в самобитната ранглиста също е за български филм - „ Доза благополучие “. Заглавието на режисьора Яна Титова е проследена от 72 527 фенове от премиерата й на 8 ноември. От боксофиса филмът е спечелил 581 963 лева

Топ 10 в листата се добавя още от „ Пълно ускоряване “, „ Един дъждовен ден в Ню Йорк “, „ Последната Коледа “, „ Семейство Адамс “, „ Господарка на злото 2 “, „ Завръщане “ и „ Битката за Мидуей “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР