Замислял ли си се дали гаджето ти не е с

...
Замислял ли си се дали гаджето ти не е с
Коментари Харесай

Ясни знаци, че гаджето ви е с вас само заради парите ви!

Замислял ли си се дали гаджето ти не е с теб, единствено поради парите? Случва ли се тя непрекъснато да желае нещо от теб, дарове, облекла? Винаги ли ти плащаш сметките? Тя сърди ли се, в случай че ѝ кажеш, че няма да ходите на никое място през уикенда и ще си останете вкъщи? Ако имаш подозрение, че гаджето ти обича повече портфейла ти, в сравнение с теб, тогава би трябвало да прочетеш тази публикация. Тя упорства ти да плащаш постоянно. Отивате на кино, на по кафе или се събирате да играете билярд с другари. Където и да ходите, гаджето ти в никакъв случай не желае да заплаща нищо. Тя просто чака, че щом ти си момче, би трябвало да покриваш всички сметки. Свикнала е по този начин и няма желание тя да заплаща каквото и да е. Сам разбираш, че тя няма финансови проблеми, само че когато е с теб, не счита за нужно да си заплаща разноските. Определено има защо да се съмняваш.

Тя изисква да ѝ купуваш дарове. Момичетата обожават дарове и е признато гаджетата им постоянно да вършат жестове. Разбира се, тези дарове не постоянно опират до пари. Можеш да направиш картичка, да ѝ подариш колаж с ваши фотоси или малко плюшено мече. Проблемът идва, когато тя упорства да ѝ купуваш дарове и желае скъпи, първокласни неща. Ако тя ти се цупи, когато ѝ вземеш нещо дребно или на ниска цена, намерения си дали те обича в действителност.

Още от началото на връзката ви, тя се е интересувала какви финансови благоприятни условия имаш. Случвало ли ти се е тя да те разпитва с какво се занимават родителите ти или с какъв брой пари разполагаш? Забелязал ли си тя да се впечатлява от скъпи движимости, които притежаваш, да вземем за пример смарт телефона ти, кола (ако имаш такава). Това са значими фактори, които изначало може да не си забелязал, само че по-късно да ти създадат усещане.

Променя ли се отношението ѝ, когато ѝ направиш подарък? Помисли си по какъв начин се държи тя с теб. Ако забележиш, че става доста по-мила и любеобвилна, когато получава скъпи дарове от теб, значи я интересуват единствено парите ти. Ако през останалото време ти се цупи, само че бързо не помни, когато я поглезиш, значи има нещо гнило.

Сърди се, когато не ходите на никое място през уикенда. Ти искаш да си починеш малко и да останеш у дома събота и неделя. Но тя желае да я водиш на дискотека, на отмора или на ресторант. Ако ѝ кажеш, че нямаш опция сега, тя полудява и държи да се видите и да я заведеш на хубаво място.

източник: teenproblem.net

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР