Заметник-треньорът на Левски, Живко Миланов, сподели, че е останал много

...
Заметник-треньорът на Левски, Живко Миланов, сподели, че е останал много
Коментари Харесай

Миланов: Момчетата дадоха всичко, но липсваше малко класа

Заметник-треньорът на Левски, Живко Миланов, показа, че е останал доста удовлетворен от продукцията на неговите играчи при нулевото реми като посетител на Черно море, само че призна, че резултатът не го задоволява предвид на многото пропуски на неговите момчета.

„ До огромна степен момчетата извършиха условията. Не съм удовлетворен от резултата, само че съм удовлетворен от множеството детайли на терена. Контролирахме мача, пресирахме високо. Илиан Илиев е измежду най-хубавите треньори в България, аз го познавам добре. Те имат доста играчи, които желаят да играят с топката, тъй че трябваше да ги пресираме “, стартира асистентът на Славиша Стоянович.

„ Не ни доближи късмет и класа в завършващата фаза. Момчетата дадоха доста на терена и съм уверен, че с доста работа ще покажат напълно друго лице. Хубаво е, че имахме доста шансове, защото това не се получаваше в последните мачове. Длъжни бяхме да отбележим, изключително на подобен сложен терен “.

„ Ситуацията с пандемията е непредвидима, във всеки миг може да изкочи нещо ненадейно. Виждате, че и от щаба имаме много заболели, в това число и Славиша. Искам да употребявам опцията да му пожелая бързо излекуване. За братя Цоневи е рано, само че Анди Краев ще играе от ден на ден “, приключи Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР