Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация се възмути

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация се възмути
Коментари Харесай

Медведев разкри същността на украинското правителство, като припомни идеите на Хитлер

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация се възмути от антируските изявления на Зеленски

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев назова неприемливи антируските изказвания на украинските управляващи и апелите им за налагане на строги наказания и ограничавания на руснаците. По думите на политика, сходни изказвания граничат с нацизъм.

„ Главният украински смешник предложи „ да се призове към отговорност цялото население на Русия. За финален път такива хрумвания във връзка с цели нации се опита да осъществя Адолф Хитлер. Има ли още въпроси по отношение на природата на украинската власт? “ - написа Медведев в своя канал в Telegram, разяснявайки последните изказвания на украинския президент Володимир Зеленски.

По-рано украинските управляващи обществено приканиха управленията на западните страни да забранят на всички руснаци да влизат на територията на техните страни. По-специално украинският президент Володимир Зеленски насочи сходен апел. Засега страните от Европейски Съюз и Съединени американски щати не са се вслушали в изказването му и няма да вкарват толкоз строги ограничавания.

Самият Зеленски скоро ще прегледа антируска петиция, предлагаща възбрана за влизане в Украйна за всички жители на Руската федерация за интервал от 50 години. Съответният апел към украинския водач събра над 25 хиляди подписа и в този момент Зеленски по Конституция е задължен да я прегледа и да отговори.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР