Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заплаши Международния

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заплаши Международния
Коментари Харесай

Медведев заплаши МНС с хиперзвукова ракета

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заплаши Международния углавен съд с съветска хиперзвукова ракета на фона на издадената заповед за арест на съветския президент Владимир Путин.

„ Уви, господа, всички вървят под Бога и под ракетите. Напълно допустимо е да си представим целеустремено потребление на хиперзвукова (ракета) „ Оникс “ от съветски транспортен съд в Северно море против постройката на съда в Хага “, съобщи Медведев в Телеграм канала си.

Той твърди, че интернационалното обществено право е дефектно: “главно заради неговата неефективност, защото страните „ не желаят да извършват пристрастни актове на Общото заседание на Организация на обединените нации, да постановат несъгласие на решенията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации или да напущат разнообразни институции на Организация на обединените нации “.

" Причината е в тяхната неправда, която се основава на недопустимостта на принудата от страна на група суверенни страни на едни и същи суверенни страни.... Една суверенна страна не може да упражнява пълномощия над друга суверенна страна ", сподели още Медведев.

Той разяснява, че решението на Международния углавен съд да издаде заповед за арест на Путин ще има „ чудовищни последствия за интернационалното право “.

„ Това е срив на основите, на правилата на правото. Включително постулатите за неизбежността на отговорността. Сега никой няма да се обърне към никакъв интернационален орган, всеки ще се договаря между тях. Всички глупави решения на Организация на обединените нации и други структури ще се разпилян по шевовете. Настъпва мрачният крах на цялата система на интернационалните връзки. Доверието е изчерпано “, добави той.

В петък Международният углавен съд издаде заповед за арест на съветския президент по отношение на военни закононарушения в Украйна, написа bTV. Русия отхвърли решението на съда в Хага, като съобщи, че не признава неговата пълномощия и смята решенията му за „ невалидни “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР