Заместник-председателят на Общинския съвет д-р Лидия Маринова беше избрана за

...
Заместник-председателят на Общинския съвет д-р Лидия Маринова беше избрана за
Коментари Харесай

Д-р Лидия Маринова беше избрана за делегат на община Варна в Националното сдружение на общините

 Заместник-председателят на Общинския съвет доктор Лидия Маринова беше определена за пратеник на община Варна в Националното съдружие на общините в Република България. Тя бе номинирана с претекста, че и през предходния мандат изпълняваше тези функционалности и се употребява с престиж измежду сътрудниците си.На днешното си съвещание локалният парламент дефинира доцент Антоанета Цветкова за собствен представител в Областния съвет за развиване в област Варна.

Съветникът Светлозар Чорбаджиев бе определен за представител на Община Варна в Общото заседание на съдружниците на " Водоснабдяване и канализация “, а сътрудника му Светослав Иванов - в Асоциацията по ВиК в област с административен център – Варна.

В дневния ред на съвещанието фигурираше и избор на непрекъснати членове на Експертния съвет към фонд " Култура “. Съветниците взеха решение техните сътрудници Йорданка Проданова и Христо Боев да влязат в състава на съвета, управляващ общинския фонд по просвета.

Избрани бяха и членове на локалната комисия за споразумяване правата на жители с многогодишни жилищно-спестовни влогове. Решено бе Общинският съвет да бъде представляван от Стоян Попов и Христо Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР