Заместник-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент д-р Андрей

...
Заместник-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент д-р Андрей
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Ковачев с категорична подкрепа за Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Заместник-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент доктор Андрей Ковачев съобщи във видеообръщение към пловдивчани безапелационната си поддръжка за претендента на Политическа партия ГЕРБ за кмет на Община Пловдив Здравко Димитров.

Ковачев показа усещанията си, че за последните 8 години при ръководството на ГЕРБ Пловдив се е преобразил по изумителен метод и се е трансформирал в съвременен европейски град, който справедливо заема своето място измежду останалите Европейски столици на културата.

„ Убеден съм, че господин Здравко Димитров има нужния капацитет и управнически опит да отговори на динамичността на развиването на града, да чуе вас, жителите на Пловдив, с цел да се трансформира той в още по-добър град за живеене ", съобщи в своето послание към пловдивчани доктор Андрей Ковачев. Той увери, че градът ще продължи да има пряк достъп до европейските институции и европейската взаимност за реализация на още повече планове за възстановяване на инфраструктурата и градската среда, за стопанска система с висока добавена стойност, за юношески политики и просвета, за по-чиста околна среда.

Ковачев, чийто жанр има корени в Пловдив, не позволява градът да няма дясно ръководство и прикани жителите да се обединят към претендентите за кмет на община, кметове на региони и общински съветници от ГЕРБ, като съобщи, че цялата политическа партия застава зад поетите към жителите задължения и всички ще работят за тяхната реализация.

„ Благодаря на Андрей Ковачев за поддръжката! Още повече, че тя идва от един човек мощно обвързван с Пловдив, който като член на Европейския парламент постоянно е помагал и работил за града ни ", съобщи в отговор Здравко Димитров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР