"Заместник–председателят на Държавния съвет на Гърция (най-висшия административен съд на

...
"Заместник–председателят на Държавния съвет на Гърция (най-висшия административен съд на
Коментари Харесай

Тийнейджъри - наркодилъри взеха главата на гръцки топсъдия

"Заместник–председателят на Държавния съвет на Гърция (най-висшия административен съд на страната) Панайотис Евстратиу подаде оставка откакто в медийното пространство се появиха данни, че в дома му са открити опиати и е въвлякъл младежи в разпространение на дрога ", написа локалният в. "Катемерини ".

"На 4 декември полицията в Южна Атина след получен сигнал е арестувала трима младежи, продавали кокаин. По време на разпита те са споделили, че са взели стоката от магистрата. При обиските в дома на съдията чиновниците на реда са разкрили в жилището му кокаин ", уточни още цитираната медия.

"Евстратиу бе арестуван дружно с тримата младежи и отведен в полицейски сектор. След даването на показания той бе освободен под гаранция. Топсъдията отхвърли обвиняванията, само че през днешния ден отдръпна от заемания пост без да показва претекстовете си, " добави "Катемерини ".

Според данни на изданието евентуално двама от тинейджърите са обитавали нелегално в страната. "Единият от тях е с албански документи за идентичност, а другият – с индийски. Третият арестуван е локален ром ", написа още вестникът.

"Евстратиу стартира работа в системата на съда през 1993 година Той стана член на Държавния съвет през 2004 г и стана негов заместник-председател през 2019 година ", напомни медията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР