Заместник на Антон Хекимян ще бъде Златомир Йочев, познат на

...
Заместник на Антон Хекимян ще бъде Златомир Йочев, познат на
Коментари Харесай

Заместникът на Хекимян израснал в Либия

Заместник на Антон Хекимян ще бъде Златомир Йочев, прочут на феновете от България Он Еър, разбра HotArena.

35-годишният публицист е родом от Хасково, само че е израснал в Либия. Родителите му работели в Триполи във време, в което там имало доста огромна българска общественост там. Той даже приключва българско учебно заведение там. Спомените му от Либия не са свързани с безредици, въпреки по това време такива да не липсвали там. След години живот зад граница, фантазията му да опознае България се сбъдва като студент в първи курс, когато е определен за водещ на туристическото предаване по Българска национална телевизия " Пътеводител BG ".

Любопитен факт е, че той има връзка с Марина Цекова, която е водеща на новините по бТВ. Навръх Бъдни вечер през 2018 година хубавицата Марина подари Йочев с щерка, която нарекоха Тамара. Решението на Цекова да се върне на работа след завършек на майчинството сложило фамилията пред съществени тествания. Заради несъразмерната ангажираност и на двамата - Златимир от ранна заран в утринния блок, а Марина - в останалата част на деня в подготовка за новинарската си емисия, двамата съвсем не се засичали в дома си. Именно заетостта им в този момент поставяла под въпрос по какъв начин ще се оправят със фамилията си и било сериозна персонална драма.

С идването на Йочев в Би Ти Ви, фамилният му живот най-малко ще се трансферира в нюзрума на малкия екран, където сигурно ще се вижда повече с жена си, в сравнение с във времето, в което двамата не са на работа. Двамата обаче отново няма да имат времето за детето и фамилен живот. " Подобна връзка не е за всеки, изключително когато забърканите работят в телевизия, където както знаете всичко е доста динамично и се изисква безспорен професионализъм и отдаденост. Дано устоят на тестването ", разясняват из Малкото НДК, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР