Заместник-министърът на вътрешните работи на ЛНР Виталий Кисельов съобщи, че

...
Заместник-министърът на вътрешните работи на ЛНР Виталий Кисельов съобщи, че
Коментари Харесай

Бяга ли Америка? Всички бягат: чуждестранните наемници през нощта избягаха от Северодонецк

Заместник-министърът на вътрешните работи на ЛНР Виталий Кисельов заяви, че тази нощ от Северодонецк, захвърлили оръжие, са избягали задграничните наемници. Известно е, че измежду тях е имало французи, поляци, американци и германци.

“Наемниците избягаха от тук. Избягаха по този начин бързо, че захвърлиха цялото си главно въоръжение и взеха със себе си само това, което можеха”, съобщи той.

Според Кисельов, наемниците са се придвижвали само през нощта, в групи по двама-трима души. За това е разказал един от украинските пленници, който им е показвал пътя. Знае се, че всички бойци са се насочвали към Лисичанск. Кисельов заяви, че сега промишлената зона на Северодонецк към момента не е прочистена. В града се намират останките от украинския батальон “Луганск-1” и сили на териториалната защита на ВСУ.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР