Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев връчи награда

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев връчи награда
Коментари Харесай

Най-съвременни ГИС решения в сферата на енергетиката

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев връчи премия за „ Дългогодишен принос в потребление на най-съвременни Географска информационна система решения за дейно ръководство в областта на енергетиката в България “. Призът получи Министерството на енергетиката, в категория „ Държавна администрация “, на гала, проведена от ЕСРИ България.

„ Геопространствените данни са едни от най-актуалните приложения сега, стимулиращи стопанската система и улесняващи работата и живота на хората “, сподели на церемонията заместник-министър Йовев. „ Тези данни са най-прогресивната част в актуалното развиване на науката и наша задача е да ги развиваме, с цел да удовлетворяваме непрестанно възходящите потребности от геопространствена информация, както на държавната и локалната власт, по този начин и на жителите и бизнеса “, акцентира още Йовев.

„ Убедени в нуждата от Географска информационна система основана информация, би трябвало да обединим старания и да я надграждаме с мисъл за идващите генерации “, заключи заместник-регионалният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР