Заместник-министърът на отбраната Катерина Граматиков и началникът на отбраната адмирал

...
Заместник-министърът на отбраната Катерина Граматиков и началникът на отбраната адмирал
Коментари Харесай

Военновъздушните сили отбелязват своя боен празник

Заместник-министърът на защитата Катерина Граматиков и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще вземат участие на следващия ден, 14 октомври, в отбелязването на 110-ата годишнина от първия военен полет на военната авиация и празника на Военновъздушните сили (ВВС).

Те ще почетат паметта на летците, починали във военно и в спокойно време, с поднасяне на венци и цветя пред Паметника на летеца пред Народното събрание (на бул. „ Цар Освободител “). Военнослужещи от Военновъздушни сили ще отдадат воински почести и ще поднесат венци и цветя в Алеята на летците (в Централните софийски гробища) и пред Паметника на починалите летци (в кв. „ Иван Вазов “ в София).

По-късно същия ден заместник-министър Граматикова и адмирал Ефтимов ще наградят военнослужещи от Военновъздушни сили за проявен висок професионализъм при осъществяването на дилемите.

По традиция в навечерието на празника командването на Военновъздушните сили се срещна с военнослужещи – ветерани, служили почтено в редиците на бойната ни авиация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР