Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри спортния празник

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри спортния празник
Коментари Харесай

Зам.-министър Андонов откри спортен празник в Монтана, част от Европейска седмица на спорта

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри спортния празник в Монтана, който е част от самодейността Европейска седмица на спорта #BeActive. В конкуренцията се включиха две учебни заведения от града, чиито ученици премериха сили в два типа спорт - тенис на маса и шах, и разнообразни щафетни игри.

" Мисията на Европейска седмица на спорта е да помогне на децата да намерят своя път към спорта. Всички би трябвало да се стремим дни като този, изпълнени със спорт, да се трансфорат в всекидневие ", сподели Андонов в своето одобрение към участниците в празника.

На събитието участва кметът на Монтана Златко Живков. Подаръци и спортни принадлежности за участниците в конкуренцията бяха обезпечени от Министерството на младежта и спорта и Община Монтана. Европейска седмица на спорта #BeActive 2019 е част от самодейност на Европейската комисия за поощряване на спорта и физическата интензивност на жителите на Европейски Съюз. Национален координатор за България е Министерство на младежта и спорта, съфинансиран по стратегия " Еразъм + " на Европейския съюз.
 Министър Кралев награди самбистките за оценките на Мондиала в Южна Корея
Министър Кралев награди самбистките за оценките на Мондиала в Южна Корея

Васил Соколов и Николай Матев, който е персонален треньор на Анна-Мария Манушева, също бяха бяха отличени с плакети на ММС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР