Заместник-министърът на младежта и спорта доц. Петър Георгиев откри Световната

...
Заместник-министърът на младежта и спорта доц. Петър Георгиев откри Световната
Коментари Харесай

Откриха Световната купа по художествена гимнастика в София

Заместник-министърът на младежта и спорта доцент Петър Георгиев откри Световната купа по художествена гимнастика в зала " Арена София ", която се организира от 31 март до 2 април с присъединяване на международния хайлайф в този спорт.

На откриването участва министър-председателят на България Гълъб Донев, който се срещна с президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и с нашите участнички в купата и им пожела триумф.
 Бивша прелест е бременна, крие от кого
Бивша прелест е бременна, крие от кого

Солдатова чака първо дете

" Домакинството на това влиятелно съревнование е чест и отговорност за България и демонстрира отношението на нашата страна към спорта като най-хубавия дипломат на мира. Значимостта и престижът на събитието се удостоверяват и от присъединяване на самостоятелни състезателки и ансамбли от близо 40 страни, които в условия на мощна конкуренция ще показват своя състезателен дух и гений.

Предстоящата международна купа е извънредно скъпа за нас, тъй като ще провокира интереса на от ден на ден младежи, които биха поискали да тръгнат по пътя на шампионките ", сподели заместник-министър Георгиев.

След церемонията по откриването формалните посетители наблюдаваха съчетанието на пет обръча на ансамбъла по художествена гимнастика. В самостоятелната конкуренция България е показана от Стилияна Николова и Ева Брезалиева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР