Заместник-министърът на младежта и спорта Диана Иванова връчи големите награди

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Диана Иванова връчи големите награди
Коментари Харесай

Зам.-министърът на спорта Диана Иванова награди победителите в “Синя звездна класация 2021

Заместник-министърът на младежта и спорта Диана Иванова връчи огромните награди в " Синя звездна ранглиста 2021 " на Общо събрание на колегиите " Левски ". За достижения на Летните олимпийски игри в Токио бяха отличени бронзовата медалистка Тайбе Юсеин (борба) и олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Награди за представянето си в японската столица получиха още състезателките по битка Мими Христова и Миглена Селишка.

" Поздравявам всички Вас за резултатите, които сте реализирали и продължавате да постигате. По този метод Вие издигате спортния авторитет освен на Общо събрание на колегиите " Левски ", само че и на цяла България и я поставяте паралелно до най-големите спортни сили в света ", сподели зам.-министър Иванова по време на церемонията.

Наградата за най-хубав треньор на Общо събрание на колегиите " Левски " взе наставникът на женския народен тим по битка Петък Касабов. 21 млади състезатели по волейбол, лека атлетика, битка, спортна пукотевица, художествена гимнастика и бокс бяха отличени като най-перспективни спортисти за 2021 година Призът за пробив в международния спорт отиде при тенисиста Адриан Андреев.

По време на церемонията беше показан организационен протокол на женския баскетболен клуб " Левски " от 1923 година, който беше възложен на представители на тима.
 Министър Радостин Василев: Утре ще отнемем лиценза на една от федерациите
Министър Радостин Василев: Утре ще отнемем лиценза на една от федерациите

Вижте какво съобщи спортният министър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР