Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев организира инициатива в Сандански, която

...
Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев организира инициатива в Сандански, която
Коментари Харесай

Безплатно кино за децата на Сандански

Заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев провежда самодейност в Сандански, която е ориентирана към всички деца. В нея, в границите на една седмица, от 14 до 20 декември, всички деца до 18 години ще могат гратис да гледат филми в общинското кино.
Единственото изискване за самодейността е децата да показват документ (лична карта, бележник, ученическа книжка), посредством който да потвърдят, че са под 18 години, и че са родени или учат в общината.
Надявам се с този жест да зарадваме освен най-малките, само че и младежите в Сандански “, сподели Александър Манолев. Той даде старт на самодейността „ Децата на Сандански “ през 2017 година В нейното първо издание бяха наградени деца и младежи от общината постигнали значими резултати в надпревари или състезания на национално или интернационално равнище.
За формалната гала по награждаването в Сандански бе и международната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг. „ През тази година искахме да създадем нещо за всички деца и защото Сандански още веднъж има кино, взехме решение, че да ги поканим в него е една добра концепция “, изясни Александър Манолев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР