Заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов, който днес стана третият член

...
Заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов, който днес стана третият член
Коментари Харесай

Красимир Първанов: Не ми е оказван натиск да подам оставка

Заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов, който през днешния ден стана третият член на държавното управление, подал оставка поради имотния скандал, съобщи, че не му е оказван напън за това, написа Дир.бг.

``
реклама

" Разразилият се скандал хвърля леке освен върху мен, само че и върху Министерство на енергетиката и върху държавното управление и по тази причина започнах тези стъпки ", съобщи той пред БНР.

И посочи, че оставката му е подадена в Министерски съвет, само че няма информация дали е призната.

Първанов добави, че не е съветвал решението си с " Обединените патриоти ", макар че е номинация на НФСБ за поста зам.-министър на енергетиката.

" Нямам нищо общо с тази компания ( " Артекс " - б.р.). Жилището, което съм закупил, е на недодялан градеж ", безапелационен бе той.

Както към този момент стана ясно, Първанов е купил апартамент на ул. " Тинтява " в столичния кв. " Изток " на по-ниска от пазарната цена ". Жилището, закупено от компанията, е добито на 28 септември 2018 година, а договорката е за апартамент от 149 квадрата и два гаража с обща повърхност към 50 кв. м. Цената на жилището е най-ниската, известна досега - 616 евро на квадратен метър.

Скандалът с жилищата до момента докара до оставките на правосъдния министър Цецка Цачева и на зам.-министъра на младежта и спорта Ваня Колева, чийто кум е ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Именно неговата орис обаче се чака с най-голямо внимание.

Той към момента е в Съединени американски щати, само че на следващия ден, в очакване на завръщането му, Изпълнителната комисия на партията би трябвало да се събере на следващия ден или в четвъртък, с цел да разиска ориста му. Засега импровизирано се твърди, че най-вероятно решението ще бъде Цветанов да напусне Народното събрание, само че да остане ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ, където е по-нужен в навечерието на евроизборите.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР