Заместник-министър Красимир Живков е сговорчив и услужлив човек, но той

...
Заместник-министър Красимир Живков е сговорчив и услужлив човек, но той
Коментари Харесай

Компетентен ли е зам.-министър Красимир Живков

Заместник-министър Красимир Живков е отстъпчив и угодлив човек, само че той няма професионална подготовка за длъжността си. Това съобщи в утринния блок на бТВ Евдокия Манева, някогашен министър на околната среда и водите.

Вчера след огромна акция на Спецпрокуратурата на територията на цялата страна, Красимир Живков първо бе отведен на разпит, а по-късно и задържан. Живков е арестуван с още петима души, взели участие в незаконна група за импорт на боклуци от Италия.

"Живков е историк. Явно в екоминистерството могат да се вършат опити ", сподели още тя.

"Мълвата за зам.-министъра е, че е подставено лице от избрани лица в бизнеса с боклуци. Очевидно той е изпълнявал добре задачата си ", разкри Манева.

"Прокуратурата съобщи, че той е направлявал компании, т.е. те са били толерирани. Вероятно е имал задания, които е изпълнявал ", добави някогашният екоминистър.

"Основният грях на Министерство на околната среда и водите е, че не са се изпълнявали функционалностите на равноправно ръководство на бизнеса ", разяснява Манева.

"Част от отпадъците нямат ограничавания за импорт и експорт. Нека не се настройва обществото, че всичко в тази сфера е нелегално ", разкри някогашният министър на околната среда и водите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР