Заместник-кметът по строителството на Пловдив Пламен Райчев и управителят на

...
Заместник-кметът по строителството на Пловдив Пламен Райчев и управителят на
Коментари Харесай

Подписаха договора за изграждането на стадион Локомотив в Пловдив

Заместник-кметът по строителството на Пловдив Пламен Райчев и шефът на " Рудин " ООД подписаха контракта за планиране и строителство на стадион " Локомотив " в наличието на кмета Здравко Димитров в последния ден на 2020 година.
" Пожелавам ви противоречива работа на обекта, а ние като администрация на Община Пловдив ще спомагаме за по-бързото създаване на стадиона, с цел да може и двата тима да се снабдят с нова и съвременна база ", съобщи кметът.

Управителят на компанията реализатор пое уговорката още в първите дни Новата година да стартира работа плана. Стартират геоложките изследвания, които са нужни за правенето на идейния и техническия план на оборудването.

Щастлив съм, че изпращаме годината с подписани контракти и за двата стадиона ва водещите пловдивски тимове. Благодаря на премиера Бойко Борисов, че поддържа желанието на Община Пловдив да построи съвременни уреди, на които се надяваме да гледаме забавни мачове в най-скоро време ", добави още кметът.
Правителството при започване на годината 37 милиона лв. с Данък добавена стойност за спортната инфраструктура на Пловдив, които бяха разпределени по следния метод - за стадиона на " Ботев " - 25 млн. лева и " Локомотив " - 12 млн. лева
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР