Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград инженер Петър Петров връчи

...
Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград инженер Петър Петров връчи
Коментари Харесай

Абитуриенти, загубили родител, бяха подкрепени финансово от община Асеновград

Заместник-кметът по филантропичните действия в Асеновград инженер Петър Петров връчи парична помощ на зрелостниците, останали с един или без родители. По предложение на администрацията и с решение на Общинския съвет в града за задачата бяха отделени 4700 лв.. На 21, на които единият от родителите им е умрял или са настанени в обществени услуги от резидентен вид, бяха изплатени по 200 лв.. 500 лв. финансова помощ пък получи един абитуриент, който е останал без двама родители.
Официалното връчване на паричната поддръжка се състоя в постройката на община Асеновград, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Заместник-кметът се обърна към зрелостниците, като им пожела здраве и сбъднати фантазии. " Скъпи зрелостници, щастлив съм, че имам достойнството да споделя празника Ви. От свое име и от името на кмета на града лекар Христо Грудев желая да ви благопожелавам сполучливото довеждане докрай на междинното обучение. От през днешния ден нататък Вие поемате по пътя на същинските житейски провокации и завършения. Сигурен съм, че ще се справите ловко с всяка срещната компликация, ще изкачвате върхове и ще се изправяте пред непредвидени обстановки. Помнете препоръките на своите учители – те ще бъдат скъп сателит в живота Ви. Уверявам Ви, че както до момента, община Асеновград ще продължи да бъде Ваш сътрудник и ще Ви поддържа в начинанията. На добър час! ", сподели пред присъстващите инженер Петров.
 Мараджиев: Още изпитвам неспокойствие, виждайки учебното заведение, триумф зрелостници! Мараджиев: Още изпитвам неспокойствие, виждайки учебното заведение, триумф зрелостници!
" Днес изпращаме зрелостниците, които приключват СУ „ Отец Паисий “, с цел да поемат по своя нов път в живота. И аз съм приключил т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР