Заместник-кметът на Мизия Николай Нековски е бил пребит на селски

...
Заместник-кметът на Мизия Николай Нековски е бил пребит на селски
Коментари Харесай

Извънредно! Пребиха зам.-кмета на Мизия

Заместник-кметът на Мизия Николай Нековски е бил пребит на селски събор, оповестява BulNews.bg. Инцидентът станал в събота вечерта в близкото село Крушовица. Управникът бил поканен на обичайния панаир и чествал в компанията на кмета на селото Илия Илиевски, неговия сътрудник от прилежащото Войводово и няколко служителки на общината в Мизия.

За гостите била готова празнична стратегия, която прераснала в всеобщо забавление. Късно през нощта обаче зародил скандал сред Николай Нековски и локалния гражданин Пламен Циркински. За страдание всички очевидци на разправията са били в алкохолно замайване и не е ясна повода за свадата. По време на разногласието се стигнало до ритници и на Нековски бил нанесен нечовечен удар, в резултат на което бил строшен неприятно десния му крайник над глезена.

По-трезвите празнуващи бързо повикали патрул на полицията, който давал дежурство на панаира. Конфликтът бил сподавен, само че се наложило незабавно раненият властник да бъде закаран в профилирана болница във Враца, където през вчерашния ден бил опериран. По първична информация Николай Нековски ще отсъства от работа минимум месец.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР