Заместник-кметът Добрин Добрев и мотористите от двата разградски клуба Лудогорски

...
Заместник-кметът Добрин Добрев и мотористите от двата разградски клуба Лудогорски
Коментари Харесай

Зам.-кметът Добрев и разградските мотористи и тази година минаха по следите на паметта в Деня на Разград

Заместник-кметът Добрин Добрев и мотористите от двата разградски клуба „ Лудогорски братя ” и „ Нощни ездачи ” и тази година съблюдаваха към този момент одобрената традиция за отдаване на респект в региона, където са водени най-ожесточените сражения в Лудогорието преди 145 години.

В събитието от Празничния календар на Община Разград за Деня на Разград се включиха и представители на Областния Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва-Разград.

До паметника край основния път Русе – Варна в региона на село Езерче шествието стигна с коли, а не с мотори, защото времето не е уместно за ръководство на мотоциклети. Там ги посрещнаха о.з. полковник Гецо Гецов и кметът на Езерче Хюсеин Хюсеинов. Г-н Гецов напомни съществени моменти от историята на военните дейности в Разградско, след което с едноминутно безмълвие бе почетена паметта на починалите повече от 200 бойци и поднесени венци и цветя пред паметника.

Пред паметника за дейната му родолюбива активност Гецо Гецов получи грамота от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва-Разград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР