Замърсяването на въздуха и възможностите за справянето с този сериозен

...
Замърсяването на въздуха и възможностите за справянето с този сериозен
Коментари Харесай

Замърсяването на въздуха е акцентът на Европейски форум в София

Замърсяването на въздуха и опциите за оправянето с този сериозен проблем за редица европейски страни ще е главният акцент на Европейски конгрес за екоиновации в София, който ще се организира на 5 и 6 февруари в София Тех Парк. Събитието се провежда взаимно от генерална дирекция " Околна среда " на Европейската комисия и Министерството на околната среда и водите.

Министърът на екологията Нено Димов и ръководителят на Генерална дирекция по околна среда на Европейската комисия Даниел Кайеха Креспо ще открият форума. Видеообръщение ще направи европейският комисар по околната среда, морско дело и риболовство Кармену Вела.

Сред обсъжданите тематики ще са екологичните иновационни решения за възстановяване на въздуха. На едно място ще се срещнат компании и обществени органи, които към този момент са съумели да разработят и внедрят ефикасни нови технологии или новаторски модели на бизнес и ръководство с тези, които търсят такива решения и практики.

Темата за замърсяването на въздуха от потреблението на сила, превоза и селското стопанство е една от главните тематики на двудневния конгрес. Акцент в полемиките ще бъде подложен също и върху обезпечаването на финансиране за екологични иновационни решения.

Повече информация можете да намерите на страницата на събитието, което ще се излъчва онлайн по интернет от 13:00 до 18:00 часа на 5 февруари (понеделник) и от 09:00 до 16:00 часа на 6 февруари (вторник).

Всичко, което би трябвало да знаете за: Замърсеният въздух (139)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР