Замърсена миризма Когато влезете вкъщи, обикновено не усещате нещо необичайно.

...
Замърсена миризма Когато влезете вкъщи, обикновено не усещате нещо необичайно.
Коментари Харесай

Домът ви винаги ще ухае свежо с този прост трик

Замърсена миризма
Когато влезете у дома, нормално не усещате нещо извънредно. Това обаче не значи, че къщата ви не е изпълнена със странни миризми или най-малко застоял въздух. Можете да си купите освежител за въздух от магазина, само че вдишването на тези химически субстанции не е изключително здравословно. За благополучие има и различен метод!
Лимон и розмарин
Случва ли ви се да лежите лимон и розмарин и да се разнесе прелестно благоухание изцялата стая? Точно това ви е належащо, с цел да извършите собствен личен освежител за въздух. Хубавото е, че не е скъпо и можете да сте сигурни, че вашият домакински освежител за въздух мирише прелестно.
Как да го приготвите
Естествено, освежители за въздух могат да бъдат закупени от магазина. Но знаете ли, че можете да си извършите сами това с малко старания? Единствените неща, от които се нуждаете, са тенджера, вода, лимон, розмарин и дестилат от ванилия.
Метод
Напълнете тенджера с вода и я оставете да заври.
Нарежете лимона и го прибавете към водата дружно с клонките розмарин и 1 супена лъжица дестилат от ванилия.
 Най-лесният метод за отпушване на канала единствено със сапун Най-лесният метод за отпушване на канала единствено със сапун
Предотвратяването на всеки по-проблем постоянно е по-доброто решение пред поправянето, само че на всеки от нас се е случвало да има запушена ми...
Оставете го да къкри на слаб огън денем и добавяйте вода, в случай че е належащо.
По този метод къщата ви ще мирише свежо през целия ден.

В горелка
Във видеото нагоре дамата оставя тенджерата на котлона през целия ден, само че можете също по този начин да поставите ароматната вода в горелка или лампа за ароматни масла. Когато извършите това, оставете тенджерата със съставките за известно време на котлона, тъй че ароматите да имат време да се разпилян във водата. След това извадете от водата розмарина и лимоновите резенчета и изсипете част от водата в лампата. Тя ще разпръсне естествено аромата, тъй като свещта/нагревателят загрява течността и по този начин няма да се постанова да оставяте тенджера да къкри на котлона през целия ден.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР