Зам.-шефът на фракцията на Свободната демократическа партия (СвДП) в Бундестага

...
Зам.-шефът на фракцията на Свободната демократическа партия (СвДП) в Бундестага
Коментари Харесай

Германия изпраща рекламно лице на ДПС за посланик в Москва

Зам.-шефът на фракцията на Свободната демократическа партия (СвДП) в Бундестага Александър Граф Ламбсдорф ще стане новият дипломат на Германия в Москва, оповестява, базирайки се на източници от ръководещата коалиция.

През годините Ламбсдорф е работил в немското посолство в Съединени американски щати, отдела за обмисляне на немското външно министерство и е заемал длъжността консултант по Русия в отдела. От 2004 година до 2017 година е член на Европейския парламент, през 2017 година политикът е определен в Бундестага. Като дипломат в Москва той би трябвало да размени Гез Андреас декор Гейр.

Според списанието държавното управление е признало, че Ламбсдорф може да стане дипломат в Съединените щати, само че тази алтернатива в този момент не се преглежда.

Българското Движение за права и свободи постоянно използваше депутатът от Бундестага за рекламно лице. Движението пусна клип, в който се заявяваше подкрепата от Александър Граф Ламбсдорф - член на Бундеста и зам.-председател на партия АЛДЕ, за Движение за права и свободи за изборите през 2021 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР