Зам.-председателят на парламента Валери Симеонов ще посрещне в Народното събрание

...
Зам.-председателят на парламента Валери Симеонов ще посрещне в Народното събрание
Коментари Харесай

Валери Симеонов посреща в Народното събрание държавния секретар на Унгария и знакови лица на българската общност там

Зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов ще посрещне в Народното събрание делегация от Унгария, водена от държавния секретар Миклош Шолтес. Заедно с него у нас идват българският покровител в унгарския парламент Симеон Варга, доктор Данчо Мусев – ръководител на Българското Републиканско самоуправление и представители на Министерски съвет на Унгария, оповестиха от пресцентъра на НФСБ.

Валери Симеонов и унгарските посетители ще дадат конференция на 2 март 2021 година от. 11.00 ч. в зала 3 на Народното събрание. Предвижда се гала по връчването на премия на заместник-председателя на 44-ото Народно заседание Валери Симеонов от името на българската общественост в Унгария.

На 3 март 2021 година делегацията ще участва на прояви в унгарското посолство, свързани с честването на Националния празник на Република България, се добавя в известието.

Преди да отпътуват от страната – на 4 март 2021 година в 9.30 часа, членовете на делегацията ще беседват със заместник-председателя на 44-то Народно заседание Валери Симеонов, означават още от НФСБ. Те ще бъдат приветствани в пленарната зала на българския парламент.

" Хазартна зараза ограбваше българите до началото на 2020 година Милиарди за Божков – вместо за страната и жителите ѝ. Един политик не одобри това и се опълчи ", декларират от НФСБ в свое видео.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР