Зам.-председателят на ДПС Янко Янков честити празника на МВР. Уважаеми

...
Зам.-председателят на ДПС Янко Янков честити празника на МВР. Уважаеми
Коментари Харесай

Янко Янков с поздрав към МВР: Продължавайте да получавате уважението на гражданите

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Янко Янков честити празника на Министерство на вътрешните работи.

" Уважаеми чиновници на Министерство на вътрешните работи,

Като удостоверявам уважението и благодарността си към Вас, по тази причина че и в днешното мъчно време продължавате да следвате законността, че сте подложени на ежедневни провокации, само че прецизно спазвате осъществяването на законите на Република България и работите почтено и отговорно в името на спокойствието и сигурността на всички български жители, позволете ми да ви поздравя във връзка Професионалния празник на Министерство на вътрешните работи - 5 юли!

Изразявам своята благодарност за това, че всички Вие безусловно и безрезервно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки от време на време фамилиите и персоналното си улеснение ", написа Янков.

В поздрава си той акцентира, че около пандемията органите на реда бяха натоварени с несвойствени за тях задания, само че непроменяемо се оправиха с тях.

" Днешните провокации – непредвидени и непознати в международен мащаб, ви вменяват нови задачи, само че аз съм убеден, че Вие, като мъже и дами на достойнството, на храбростта и възприятието за дълг към обществото, ще се справите и с това. Като човек, който от близко е осведомен с нелекото ви всекидневие, постоянно съм се отнасял с признателност и доверие към Вас.

Желая на Вас и Вашите фамилии здраве, сили и религия в положителното, да продължавате да бъдете виновни и почтени хора, водени само от възприятието за правдивост, човещина и безрезервност в службата! Убеден съм, че и отсега нататък ще продължите да отстоявате с старание, воля и темперамент правилата на нелеката си специалност за обезпечаване сигурността на жителите, повишение на публичното доверие и престижа на институцията ", пожелава още членът на управлението на Движение за права и свободи.

" Продължавайте да получавате оценките и уважението на жителите за Вашата нелека работа. А децата Ви да се гордеят с Вас и Вашата работа и чест! Пожелавам Ви още веднъж доста здраве, персонални и професионални триумфи!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ", споделя още в обръщението си заместник-председателят на Движение за права и свободи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР