Зам.-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова, която подаде

...
Зам.-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова, която подаде
Коментари Харесай

Атанасова: Росица Димитрова е била наясно, че пътува в бизнес класа, неприемливо е

Зам.-министърът на труда и обществената политика Росица Димитрова, която подаде оставка, допускам, е била наясно, че пътува в бизнес класа, което е недопустимо. Това сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ във връзка абсурда със скъпия самолетен билет, с който е пътувала Димитрова за конференция в Ню Йорк. Той е бил платен в последния миг за към 8000 лв. и съответства с митингите на родители на деца с увреждания.
„ Има проблеми в обществената система, приказва се всеки ден за неналичието на средства за хора, които се нуждаят. Смятам, че е неетично и нелогично”, добави Атанасова.
Тя обаче означи, че никой министър, зам.-министър или депутат не следи каква е цената на самолетните билети, с които пътува.
В ГЕРБ не са сюрпризирани внасянето на вота на съмнение към кабинета от Българска социалистическа партия, сподели Атанасова. По думите ѝ от много дълго време Българска социалистическа партия са търсили секторна политика, която да нападат.
В коментар на претекстовете към вота тя означи, че неналичието на всевъзможен професионализъм и експертиза към този момент си проличава очевидно и изрично в парламентарната група на Българска социалистическа партия, съобщи бтв.
В годините обратно в Българска социалистическа партия е имало хора, които са разбирали от бранш „ Сигурност”, а в този момент вносителите на вота нямат допирни точки в този бранш, съобщи Десислава Атанасова.
Според нея претекстовете са много странна комбинация от сигнали на хора в интернет, сигнали от някогашни депутати към други някогашни депутати и мнения за връзките сред министри и вицепремиери в актуалното държавно управление.
„ Да, в Министерство на вътрешните работи има проблем. Не мисля, че някой от нашата парламентарна група го е отрекъл”, призна още Атанасова. „ Нещата се проучват, обърна се съществено внимание по-скоро на професионалната страна на нещата. Надявам се, никой не чака, че министърът, който е политическото управление и не е от системата на Министерство на вътрешните работи, е на място на всички места, където има престъпление”, добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР