Зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов също се оказа с апартамент

...
Зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов също се оказа с апартамент
Коментари Харесай

Още един политик с апартамент от „Артекс”

Зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов също се оказа с апартамент на преференциални цени. През есента на 2018 година Първанов си купува апартамент от 150 кв. м дружно с два гаража с обща повърхност на гаражите от 50 квадрата за сумата от 240 хиляди лв.. Това прави тъкмо по 616 евро на кв. м., заяви Би Ти Ви.

Първанов се снабдява с парцела на 28 септември 2018 година Апартаментът в първокласния блок се намира в кв. „ Изток” на ул. „ Тинтява”, или на няколко пресечки от постройките, където с недвижими парцели се снабдиха Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

С апартамент в същата постройка няколко дни по-рано се е сдобил и ексшефът на Комисията за контролиране на известията (КРС) Веселин Божков.

През февруари 2018 година ръководител на КРС става сегашният транспортен министър Росен Желязков, откакто изтича мандатът на Божков, заемал длъжността от 2007 година. Сделката на Веселин Божков за жилището е излязла 682 евро на кв. м.

От 1990-та до 2007-ма година Красимир Първанов заема разнообразни длъжности в "Електроразпределение Столично " АД – шеф подстанция, диспечер-управление на електроразпределителната мрежа на град София, шеф "Електроразпределение Запад ". В интервала 2007-ма – 2010-та година е шеф на дирекция "Обновяване, изследване и даване на мрежи " в "ЧЕЗ Разпределение България " АД. От 2010-та до 2012-та година е изпълнителен шеф на "Националната електрическа компания " ЕАД.

На 15 май 2017 година е назначен за зам.-министър на енергетиката.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР