Зам-кметовете на район Младост Владимир Клисуров и арх. Румен Русев

...
Зам-кметовете на район Младост Владимир Клисуров и арх. Румен Русев
Коментари Харесай

В район Младост търсят заместник на Десислава Иванчева

Зам-кметовете на регион " Младост " Владимир Клисуров и арх. Румен Русев ще работят в границите на компетенциите си според заеманите постове. Това споделят те двамата по отношение на ареста на кмета на региона Десислава Иванчева.
Те излизат с предложение към Столичния общински съвет на съображение член 39 алинея 3 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация, като оферират за заместващ определения кмет да бъде посочен Румен Русев, проектант и инженер с дълъг стаж. За задачата Владимир Клисуров се самоотвежда като вид за поста.
" Надяваме се предлагането ни ще бъде прегледано в най-кратки периоди, поради спешността на проблемите, решаването, на които е в пълномощията на общинската администрация ", споделят двамата заместници на Иванчева.
От управлението на регион " Младост " заявяват, че ще продължат в посоката за опазване на междублоковите пространства, с която госпожа Десислава Иванчева бе определена за кмет. " За задачата разчитаме на съдействие с управлението на Столична община и всички институции за справяне с проблемите на жителите на региона ", означават още в писмото си Клисуров и Русев.
Междувременно обаче неколкократно Десислава Иванчева, както и пиарът на регион " Младост " Петър Кърджилов показаха опасенията си, че цялата обстановка към задържането на Иванчева и заместника ѝ Биляна Петрова е тръгнала точно от арх. Румен Русев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР