Зам.-кметът на район Южен“ г-н Панко Енев награди победителите в

...
Зам.-кметът на район Южен“ г-н Панко Енев награди победителите в
Коментари Харесай

Награди за деца в конкурс на Южен

Зам.-кметът на регион „ Южен “ господин Панко Енев награди спечелилите в състезанието на тематика „ Текстилният боклук е потребен “ “, разгласен по отношение на отбелязване седмицата за понижаване на отпадъците, проведен взаимно с МКБППМН.

Акцентът в тазгодишния конкурс беше върху преработването на текстилните боклуци „ -„ Отпадъците не са на мода да ги рециклираме “.

„ Децата ни изпратиха неповторими творби, направени от късчета плат. Имаше духчета, джуджета, елфи, снежни индивиди, елхички, чанти, направени от дънкови джобове, поставки за цветя, коледен венец, тиква, цялата обгърната с късчета плат, картички и кашпа за саксия. Благодарим на всички участници за труда, който са положили взаимно с родителите и учителите си! Надяваме се, че с общи старания можем да допренесем за намаляването на отпадъците на планетата Земя. “ – показа Зам.-Кметът Панко Енев.

От всички 120 участници бяха избрани: 15 първи, 15 втори и 15 трети места, наградени с медали, а всички останали получиха своята грамота за присъединяване.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР