Зам.-кметът Марин Захариев занесе кашони с храна на пострадалите семейства

...
Зам.-кметът Марин Захариев занесе кашони с храна на пострадалите семейства
Коментари Харесай

Пострадалите семейства  от Смолян получиха кашони с  храна, настаняват се в общински жилища

Зам.-кметът Марин Захариев занесе кашони с храна на потърпевшите фамилии в Смолян. Те останаха без дом откакто земна маса се свлече и събори къщата им на ул. “Младост “ от проливните дъждове. Две от фамилиите се настаняват в квалифицираните общински жилища в Смолян и кв. Райково. Създадени им са  всички нужни условия за естествен живот, оповестиха от общината.  
Семействата посрещнаха с наслада новината, която чуха от зам.-кмета Захариев, че на  заседание на Общинския съвет ще бъде импортирано предложение да им бъде възложен имот, с цел да си построят нова къща. Те благодариха за помощта и за бързата реакция от страна на община Смолян.
 Пожарникари от Доспат избавиха шест ловни кученца Пожарникари от Доспат избавиха шест ловни кученца
Шест ловни кученца са били избавени през вчерашния ден при наводнението в Доспатско, оповестяват от полицията. Сигналът за отнесените дребни кучета пос...
 

 
В съборилата се сграда е имало единадесет индивида. Шестима от тях са получили разнообразни пострадвания и им е оказана здравна помощ в Смолянската болница. В момента в здравното заведение са 7 годишно дете с три счупени ребра и 50-годишна жена. Другите са изписани. 
 Поражения от дъжда, отчасти бедствено състояние в Доспатско (СНИМКИ) Поражения от дъжда, отчасти бедствено състояние в Доспатско (СНИМКИ)
Обстановката в Смолянско е много динамична в резултат на съвсем неспиращите дъждове през последните дни. Има паднали дървета, наводнени...
 

 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР