Заловиха двама трафиканти, прекарвали незаконно 13 мигранти през граница у

...
Заловиха двама трафиканти, прекарвали незаконно 13 мигранти през граница у
Коментари Харесай

Заловиха двама трафиканти, прекарвали незаконно 13 мигранти през граница

Заловиха двама трафиканти, прекарвали нелегално 13 мигранти през граница у нас. От прокуратурата прецизираха за news.bg, че казусът е от последните 24 часа. Двама мъже са от село Подвис, обл. Бургас. Те са арестувани край Шумен.

Единият от тях - 28-годишният Х.К към този момент е притеглен като обвинен. Той направил закононарушението, с цел да набави за себе си имотна полза. Мъжът е осъждан и е направил действието в изпитателен период по предишно наказание. Предстои да бъде повдигнато обвиняване и на 37-годишния М.Т.

Срещу 11 от непознатите жители има формирани бързи производства, останалите двама са малолетни и няма да бъдат съдени.
 Разследват 25 мигранти, незаконно влезнали у нас и арестувани край Търговище
Разследват 25 мигранти, незаконно влезнали у нас и арестувани край Търговище

Всички са мъже

Според информацията, предоставена от арестуваните мъже, всички те идват от Афганистан, и са минали незаконно границата сред Турция и България на неустановено все още място. Чужденците нямат документи за идентичност. Двама от тях показват, че са на възраст под 18 години.

Работата по формираните досъдебни производства и тази по бързите производства продължава. Предстои на чужденците да бъдат повдигнати обвинявания, като всички те ще бъдат арестувани за период до 72 часа.

Изяснява се съпричастността на двамата българи и към други аналогични случаи, по време на които са установявани чужденци, незаконно минали държавната граница, в област Шумен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР