Заложници на непрестанен тормоз. Цял блок във Варна живее в

...
Заложници на непрестанен тормоз. Цял блок във Варна живее в
Коментари Харесай

Жителите на блок във Варна се оплакват от тормоз от психично болна съседка

Заложници на непрекъснат тормоз. Цял блок във Варна живее в омагьосания кръг на проблем с психологично болна съседка.

Възрастната жена е на 72 години и живее в общинско жилище повече от 30 години. Хората в блока описват, че ги тормози шума, на който са подложени, дамата хвърляла предмети, плашила децата.

„ Проблемите започнаха от 4 години. Аз пребивавам над нея. Почти всяка вечер се чува боричкане, блъскане, кряскане. Агресивна е, използва алкохол ”, съобщи Димитър Николов.

„ Събирахме подписка от входа, внесохме я в съда. Решението беше, че не е рискова за нас. Според нас тя е рискова за живущите в блока. Няма реакция и от кметството ”, съобщи друга съседка.

„ И колежките се тормозят от държанието на госпожата. Затова доста постоянно при инспекция на въпросното жилище, те търсят подпомагане от синовете на въпросната госпожа. На нас ни трябват твърди, неопровержими доказателства, че въпросната жена е рискова и нарушава публичния ред. Предприели сме редица ограничения, само че се оказа, че има подаден един единствен сигнал предходната година ”, изясни Николай Костадинов, кмет на регион „ Владислав Варненчик ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР