Заложническа криза в супермаркет в Лос Анджелис завърши с една

...
Заложническа криза в супермаркет в Лос Анджелис завърши с една
Коментари Харесай

Ето го ненормалника, който ужаси Лос Анджелис! Първо гръмнал баба си и жена си, а после…

Заложническа рецесия в супермаркет в Лос Анджелис приключи с една жертва. Похитителят е хванат от полицията, а заложниците са освободени.



Полицията задържа въоръжения мъж, който се барикадира в супермаркет в Лос Анжелис, като държа десетки хора за заложници в продължение на часове. Една жена е убита по време на екшъна, а останалите клиенти и чиновници на магазина са държани повече от три часа преди похитителят да се съобщи.

След като нападателят е нахлул в магазина, някои от присъстващите са се пробвали да избягат скачайки през прозорците, описват очевидци. Преди това мъжът е прострелял баба си и приятелката си при фамилен спор. След това е избягал с колата на старата жена, само че е бил засечен от полицията. Започнала е престрелка и гонене, приключили с злополука пред супермаркета в Силвър Лейк, където мъжът е съумял да се барикадира.

Изплашени клиенти и чиновници са пробвали да се прикрият от дъжда от патрони, които са разрушили стъклените порти на магазина. Не е ясно дали жертвата е била убита от въоръженото лице или от полицията.

Десетки служители на реда, пожарникари и коли за спешна помощ се отзоваха на мястото на случая в подготвеност за голям брой жертви, само че за благополучие казусът завърши с освобождението на останалите близо 50 заложници.

Похитителят е на към 28 години и незабавно е арестуван. По данни на полицията той е бил ранен в лявата ръка. Други шест индивида на възраст сред 12 и 81 години са отведени в болничното заведение с леки пострадвания. Нито един обаче не е бил с огнестрелна рана.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР