Заложените дейности във връзка с почистването от замърсявания и вандалски

...
Заложените дейности във връзка с почистването от замърсявания и вандалски
Коментари Харесай

Общината продължава почистването на паметниците във Видин

Заложените действия по отношение на почистването от замърсявания и вандалски прояви на културно-исторически монументи и други обекти в град Видин са измежду целите на Общината това лято. С помощта на експерти от строителната група и нужната техника на звено „ Поддържане и ремонт на улично осветяване и електрически уреди общинска благосъстоятелност “ към Община Видин, бе измит паметника на площад „ Бдинци “. Припомняме, че в навечерието на Националния празник на България 3 март, бяха възобновени и изчезналите няколко детайла от него.
Работници от общинско звено „ Чистота “ отстраниха нанесените вреди и върху други паметници, издигнати в чест на героите, починали за освобождението и обединяването на Родината ни – в Крайдунавския парк, паметника на Христо Ботев, както и върху шадраваните пред Стамбол капия и Съдебната палата.
Кметът Огнян Ценков неведнъж прикани жителите всички да пазим от посягане това, което имаме като даденост, да почитаме културно-историческото завещание и да съхраняваме своята еднаквост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР