Залагам целия си авторитет за това, че ще работя почтено

...
Залагам целия си авторитет за това, че ще работя почтено
Коментари Харесай

Служебният премиер Стефан Янев: Основен приоритет са честни избори

Залагам целия си престиж за това, че ще работя честно при спазването на върховенството на закона и в полза на обществото. Това сподели служебният министър-председател Стефан Янев на формалната гала в Гербова зала по представянето на структурата, състава и целите на служебното държавно управление.

" Благодаря за доверието. Да бъда длъжностен министър-председател е висока чест, само че и голяма отговорност. Аз съм човек, който не дава напразни обещания, само че залагам целия си престиж, виталния си опит, градени с години за това, че ще работя честно при спазването на върховенството на закона и в полза на обществото. Това ще чакам и от служебните министри ", съобщи Янев.

Той бе безапелационен, че ще работят дружно и в интерес на жителите.

" Наш главен приоритет е организирането на свободни, почтени и демократични избори при прецизно съблюдаване на законовите разпореждания. Очаквам всички институции да работят синхронизирано. Кратък е интервалът за работа на служебното държавно управление. Не мога да се наемам, че ще успеем да решим трупаните през годините проблеми, само че ще се опитаме ", сподели още служебният министър председател.

По думите на Стефан Янев, мотото на служебния кабинет ще е " честност, бистрота и професионализъм ".

" Ще поставим нужните старания да имаме по-ефективна политическа връзка, каквато обществото чака от нас ", добави Янев.

Единственият метод за справяне с сходни рецесии е обединяването на нацията, изясни той за пандемията. Ще подадем ръка да възстановим разговора на бизнеса, изключително на дребните и междинни предприятия, даде обещание служебният министър председател.

Той благодари на медиците и на учителите за работата им в рецесията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР