Закриването на специализираните прокуратури и съдилища е абсолютно задължително. Затова

...
Закриването на специализираните прокуратури и съдилища е абсолютно задължително. Затова
Коментари Харесай

Методи Лалов: Гешев, добре дошъл в групата на общинските съветници на ГЕРБ или ВМРО

" Закриването на профилираните прокуратури и съдилища е безусловно наложително. Затова е един от главните цели на Демократична България. Съществуването на тези структури е напълно политически въпрос по този начин, както беше политически въпрос и тяхното основаване. Народното събрание, което по формулировка се състои от политически представители на жителите, взема решение дали те да продължат да съществуват или да бъдат закрити, а не Гешев или някой различен полицай. Закриването им не опонира на Конституцията, защото те не са част от откритата с нея конструкция на съдилищата и прокуратурата, а е въпрос на политическа целенасоченост ".

Това написа в профила си във Facebook юристът Методи Лалов.

" Напомням, че профилираните съдилища и прокуратури бяха основани от дясната ръка на Бойко Борисов - перфидният Цветан Цветанов (излязъл с достолепие от ГЕРБ, само че и с голям брой апартаменти), с цел да имат ръководещите комфортен и ефикасен инструмент да се разправят с политическите и икономическите си конкурентни под благовидното опрощение, че се борят с проведената престъпност. Изцяло неефективни и неспособни да обезпечат правдивост, те се трансфораха в плодородна почва за основаване на съдебно-политически франкенщайновци, подвластни от задкулисието, най-яркият от които е Иван Гешев.

Няма никаква изненада, че Гешев и шайката му желаят да запазят непременно тези структури, с цел да могат да продължат да обслужват Доган, Пеевски, Борисов и сходните им. Не е изненадващо и че профилираната правосъдна номенклатура не желае да се раздели с високите си заплати, бонуси, служебни коли и ниската си служебна натовареност.

Довиждане, Гешев! Добре пристигнал в групата на общинските съветници от ГЕРБ/СДС (или Вътрешна македонска революционна организация, което е същото)! Присъствието ти безспорно ще обогати компанията на Георги Георгиев, Стефан Марков и Симеон Колев от СОС, които също като теб обичат да слушат просташкото говорене и утвърждават бруталното държание на Борисов, заради което раболепничат в зайчарника му в Банкя ", прибавя Лалов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР