Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива

...
Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива
Коментари Харесай

ВМРО: Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива е равносилно на геноцид

Закриването на 12 хиляди работни места в Старозагорско без конкуренция е еднакво на геноцид. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация, изпратена до медиите.

„ Повод за острата реакция е оповестеният за публично разискване териториален проект за обективен преход. В него е планувана цялостна промяна на комплекса „ Марица-Изток “, която планува до 2026 година прехвърлянето към „ други браншове “ на 12 хиляди работни места от Старозагорски район. Това значи, че 12 хиляди работещи в „ Мариците “ ще би трябвало да бъдат освободени. Същевременно в същия този проект няма написана никаква друга конкретика, не се дава никаква опция за работа на тези хора “, се споделя в позицията на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Това ще е пагубно за района и за енергийния баланс в България. По тази причина съпредседателите на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди привикват медиите, с цел да изразят позицията на Вътрешна македонска революционна организация. Джамбазки, който е и български представител в Европейския парламент, от години показва общественото си противоречие към цялостния метод на Европейски Съюз към зелените политики и в частност към Зелената договорка, която също е част от казуса “, се показва още в позицията на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР