Законът за хората с увреждания беше започнат като опит да

...
Законът за хората с увреждания беше започнат като опит да
Коментари Харесай

Да подаде ли оставка вицепремиерът Валери Симеонов?

" Законът за хората с увреждания беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки ги на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие, грижа за тях ". Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания. Последва вълна от реакции на отвращение и претенции за оставката на вицепремиера.

Самият Симеонов отговори, оставка ще подаде единствено в случай че му бъде поискана по едно и също време от премиера Бойко Борисов и водачите на Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " - Красимир Каракачанов и Волен Сидеров. Но съгласно него няма защо да подава оставка. Човек не подава оставка, тъй като споделя истината. Боли не боли, това е истината. Аз изрично заставам зад своите думи, удостовери вицепремиерът.

Междувременно министър-председателят Бойко Борисов сподели, че в случай че изиска оставката на Симеонов може да провокира злополука и да се счупи цялата структура на ръководството. Премиерът прикани майките да не бързат с настояването на оставка на Валери Симеонов, с цел да може да бъдат изпълнени техните претенции. Борисов прикани и към съгласие обединението Обединение патриоти: в нея Волен Сидеров желае оставката на Симеонов, а Вътрешна македонска революционна организация още не са оповестили позицията си
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР