Законът на джунглата гласи, че оцелява най-силният. Но, както изглежда,

...
Законът на джунглата гласи, че оцелява най-силният. Но, както изглежда,
Коментари Харесай

Секс маниаците сред дивата природа

Законът на джунглата гласи, че оцелява най-силният. Но, както наподобява, в борбата си за оцеляване животните май си изкарват по-забавно, в сравнение с допускаме. Или най-малко по този начин настояват учените, които са прекарали време в наблюдения върху живота в дивата природа. И по този начин са открили, че има животни, които вършат доста повече секс от хората. Много, доста повече.

Проучванията стигат до забавни изводи: другите скотски типове имат разнообразни желания - някои не си падат по връзки с противоположния пол, други дават преимущество на оралната обич, трети обичат да го вършат сами, а четвърти... го вършат до гибел.

По време на размножителния интервал кафявата торбеста мишка , и по-точно мъжкият, се старае да оплоди колкото се може повече женски, написа vesti.bg. Той прави секс в продължение на три седмици - непрестанно. Резултатът обаче след размножителния интервал за мъжките е един: гибел.

Ето кои са останалите рекордьори в природата:

Шимпанзетата са известни с това, че вършат секс за наслаждение. Освен това го вършат по доста и си падат по отворените връзки.

Когато пчелата-майка доближи половата си зрялост, тя излиза от кошера, където я чакат търтеите. Тя излетява и се чифтосва с над 20 търтея за ден. Лошата вест за тях е, че след акта те са толкоз изтощени, че падат на земята и умират.

Кафявите мечки пък избират оралната обич и обичат да си я дават по доста. Толкова доста, че учени в Хърватска, които следили двойка мечка открили, че те го създали 28 пъти за 116 часа.

Лъвиците могат да вършат секс по 50 пъти дневно.

Женските японски макаци могат да получават многоброен оргазъм и да вършат секс повече от час.

Актът при зайците продължава сред 20 и 40 секунди. За сметка на това те могат да го вършат непрестанно.

Нашите приятелчета делфините са известни с това, че вършат секс за наслаждение. Правят го както с противоположния, по този начин и с техния пол. Също по този начин обичат и да мастурбират.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР