Заклетият рокаджия Димитър Ковачев – Фънки, търси най-добрия и същевременно

...
Заклетият рокаджия Димитър Ковачев – Фънки, търси най-добрия и същевременно
Коментари Харесай

Фенове избират подарък за Коцето от Фънки - slava.bg

Заклетият рокаджия Димитър Ковачев – Фънки, търси най-хубавия и в същото време гръмък подарък за приятеля си Константин. Музикантът разгласи допитване в формалния си профил в обществената платформа Инстаграм, давайки зелена светлина за присъединяване в избора на меломаните, симпатизиращи на фолкзвездата. Очаква се той да посрещне близки, другари и познати на рождения си ден идващия петък – 17 юли, написа в днешния си брой вестник "Телеграф ".

„ Уоу, чудя се, а аз... А аз, приятелю, какво да ти подаря за рождения ден. Трябва да е нещо доста по-така “, споделя Фънки пред камера след изненада от страна на Константин. Двамата поддържат положителни другарски връзки от две години насам, сприятеляват се по време на шоуто „ Като две капки вода “ през 2018 година, когато Фънки е част от журито, а Коцето – участник.

Любопитна детайлност е, че точно шефът на продуцентската компания „ Фирмата “ е основал профила на Фънки в Инстаграм, където той генерира ежедневна интензивност. Изборът на подарък за Константин обаче затрудни и най-верните му фенове. Те споделиха, че защото има финансова непоклатимост и може да си разреши всичко, което пожелае, за това подаръкът би трябвало да е предизвикан от обещано събитие или да носи особено за него обръщение.

Освен другари Фънки и Коцето са комшии. „ Фънки е популярен човек. Ние сме комшии, живее на същата река, на която и аз, само че той е в другия край. Уважавам го извънредно доста, човек с голям опит и разсъдък. Има разнообразни другари, също като мен. Много обичам да идва на посетители у нас “, споделя за дружбата им по-рано Константин пред „ Телеграф “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР