Закътаната на тиха уличка в историческия град Александрия, в щата

...
Закътаната на тиха уличка в историческия град Александрия, в щата
Коментари Харесай

162-годишна къща е най-горещият ваканционен имот в САЩ

Закътаната на тиха уличка в историческия град Александрия, в щата Вирджиния се намира Liberty House - реновирана 162-годишна градска къща, която беше избрана за най-горещия ваканционен парцел чартърен в Съединени американски щати.

Боядисаната в синьо къща смесва историческа архитектура и съвременни детайли – композиция, която й оказва помощ да завоюва тазгодишната премия на Eviivo, онлайн услуга за резервации на хотели и ваканционни парцели.

Наградата е част от годишната Международна седмица на домакина на Eviivo, в която компанията отличава хотели и парцели чартърен, написа CNBC.

Тази година победител е Liberty House, която е издигната през 1860 година и реновирана през 2018 година от нейните притежатели Камерън и Ноел Фостър, съгласно Eviivo. Къщата с две спални, която предлага на посетителите достъп до калдъръмените улици на Стария град на Александрия, е един от стотиците парцели в Съединени американски щати, които са кандидатствали за годишните награди на Eviivo.

Съдиите са оценявали кандидатурите въз основа на “оригиналността, иновативността и това какъв брой фотогеничен е всеки парцел,” съгласно уеб страницата на Eviivo.

Вниманието към детайла, комфортът и избрани “готини фактори” също са били вземани поради, допълват от компанията.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР