Закъсняла призовка отложи старта на делото срещу Петър Маринашки, шофьорът

...
Закъсняла призовка отложи старта на делото срещу Петър Маринашки, шофьорът
Коментари Харесай

Фалстарт на делото за зверската катастрофа до Кадиево заради...

Закъсняла призовка отсрочи старта на делото против Петър Маринашки, водачът на БМВ-то ковчег, в което през ноември до Кадиево починаха двама младежи - Тодор Бараков и Виктор Василев.



В правосъдната зала се яви самият Маринашки със своя бранител адв. Йордан Давчев. Стана ясно, че едвам през вчерашния ден е получил призовка и бе отправено искане за отсрочване на старта на делото за друга дата. Съдът се съгласи с това искане, защото в случай че се даде ход на делото в този момент, това би означавало нарушение на правата на Маринашки, който би трябвало да е свикан постоянно 7 дни преди съвещанието.

В залата участваха близки и родственици на починалите момчета Тошко и Виктор. На митинг преди този момент те се оповестиха за обективен развой и за оптимално тежка присъда за Маринашки, който карал колата ковчег.

" Това не е случай. Това е ликвидиране и то съзнателно. Няма по какъв начин да се назова по различен метод откакто се качваш да караш надрусан и хвърчиш с превишена скорост ", разясниха протестиращи.

Самият Петър Маринашки резервира безмълвие. В залата бяха още и двете оживели след зверското меле момчета. Те настояват, че не помнят нищо от случилото се, а съгласно юристите на почернените фамилии те са най-ценните очевидци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР