Заинтересованите могат да кандидатстват за курса онлайн до 30 априлЦелта

...
Заинтересованите могат да кандидатстват за курса онлайн до 30 априлЦелта
Коментари Харесай

Лятна DBA aкадемия ще обучи безплатно SQL администратори

Заинтересованите могат да аплайват за курса онлайн до 30 април

„ Целта ни е да продължим да оказваме помощ както на хората, които са стимулирани да се развиват, по този начин и на фирмите, нуждаещи се от такива експерти “, споделя Маргарита Наумова

Стартира кандидатстването за второто следващо издание на „ Лятна DBA Академия “ – безвъзмездна просветителна стратегия за админи на бази данни (DBA). Инициатор на плана е SQL Master Academy – единственият обучителен център у нас, профилиран в SQL Server.

До 30 април заинтригуваните могат да аплайват за курса посредством къс онлайн-формуляр. От претендентите се изискват само CV и мотивационно писмо. Екипът на SQL Master Academy ще направи първичната селекция от претенденти, които ще получат покана за събеседване през май.

След събеседването екипът ще направи финалния асортимент на претендентите, утвърдени да вземат участие в Лятната DBA Академия. Сред главните критерии за селекцията ще бъде мотивацията на участниците.

Всички лекции ще се проведат присъствено в образователната зала на SQL Master Academy в София. Те ще бъдат водени от професионалния екип от инструктори на академията отпред с Маргарита Наумова.

Обучението ще бъде целодневно (9:00-17:00 ч.) от понеделник до петък и ще продължи общо 4 седмици. За да завършат Лятната DBA Академия 2018, курсистите ще би трябвало да преминат сполучливо проби за всеки обособен модул, както и заключителен тест.

Самото образование ще се организира през юли. То е основано на 4 от курсовете на SQL Master Academy, приспособени за интензивно образование в специфична за Лятната DBA Академия стратегия от 5 модула. Те включват:

Това е второто издание на „ Лятна DBA Академия “. Курсистите, които сполучливо завършат образованието, ще бъдат показани пред евентуални работодатели.

„ Създаването на Лятната DBA Академия през 2017 година година бе предизвикано, от една страна, от цялостното положение на пазара на труда в България, а от друга – съответно от дефицита на квалифицирани ИТ експерти, “ споделя Маргарита Наумова, създател на SQL Master Academy. Резултатите от първото издание: над 180 претенденти, от които 10 утвърдени, 7 приключили сполучливо и четирима наети на работа директно след прекосяване на интензивното образование.

„ С второто издание на този план в SQL Master Academy желаеме да утвърдим модела за обучаване на повече админи на SQL Server бази данни. Целта ни е да продължим да оказваме помощ както на хората, които са стимулирани да се развиват, да стартират сполучливо кариерата си в тази сфера, по този начин и на фирмите, нуждаещи се от такива експерти. Възприемаме това като персонална задача и ще работим за триумфа на курсистите в Лятната DBA Академия – освен при образованието, само че и при последващата им професионална реализация “, добави Маргарита Наумова.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР